info@blueconsulting.hu   +36-26-816-632

GINOP-1.2.3-8.3.4-16

Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása hitellel

 
 

A Felhívás célja, hogy vissza nem térítendő támogatás és visszatérítendő pénzügyi eszköz támogatásként kedvezményes kamatozású kölcsön együttes biztosítása révén segítse a szabad vállalkozási zónák területén kívül a feldolgozóipari ágazatban és a szabad vállalkozási zónák területén a fenti tevékenységi korlátozás nélkül, a fejleszteni kívánó KKV-k olyan kapacitásbővítő beruházásait, amelyek pénzügyi szempontból életképesek, jövedelemtermelők, képesek kitermelni a forráshoz jutás költségeit is, ugyanakkor a pénzpiacokon egyáltalán, vagy nem kellő mennyiségben jutnak finanszírozási forráshoz.

 

Támogatható tevékenységek:

- új (min. nettó 100 ezer Ft/db értékű) eszköz beszerzése – kötelező projektelem! (a projekt összköltségének min. 20%-a kell hogy legyen), (VTSZ lista alapján).
- termelő és szolgáltató tevékenységekhez kapcsolódó infrastrukturális és ingatlan beruházás – önállóan nem támogatható (max. 200 ezer Ft/nm).
- információs technológia-fejlesztés (min. nettó 30 ezer Ft/db értékű) informatikai (hardver) eszközök és szoftverek – önállóan nem támogatható (a szoftver a projekt összköltségének legfeljebb 15%-át érhetik el, de max. 3 millió Ft lehet).
- az új eszköz beszerzéséhez kapcsolódó gyártási licenc, gyártási know-how beszerzések (a projekt összköltségének max. 10%-a lehet) – önállóan nem támogatható.
- a kötelező tájékoztatáshoz és nyilvánossághoz kapcsolódó tevékenységek (a projekt összköltségének max. 0,5%-a lehet) – önállóan nem támogatható.

 

Támogatás összege: 5-50 millió Ft vissza nem térítendő, min. ugyanennyi, de 10-145 millió Ft közötti kölcsön (utóbbi 2%/év kamattal).

 

Támogatás intenzitása: 30% vissza nem térítendő támogatás.

 

Részletek a csatolt összefoglalóban.

 

KÖZPONTI IRODA
 

Cím: 2000 Szentendre,
Stromfeld Aurél utca 1. első emelet
Tel: +36-26-816-632
Tel: +36-70-346-8855
Fax: +36-1-799-0889
E-mail: info@blueconsulting.hu

ÉSZAK-ALFÖLDI IRODA
 

Cím: 4700 Mátészalka,
Hősök tere 2. 6/A
Tel.: +36-20-556-1204
Fax: +36-1-799-0889
E-mail: info@blueconsulting.hu

GARANCIA

Egy pályázat nyerési esélyét nagyban növeli a megfelelően előkészített dokumentáció. Megfelel-e a pályázat a kiírásban szereplő feltétel mindegyikének? A csatolandó mellékletek teljes körűen benyújtásra kerültek? A pályázati adatlaplap megfelelően került kitöltésre? Mindezeket felkészült szakembereink minőségi munkája biztosítja.

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Szolgáltatásaink révén civil szervezetek működési költségeinek előteremtését és programok szervezését támogatjuk. Pályázatírás, pályázati tanácsadás és projektmenedzsment biztosításával több milliós forrást tudtunk már eddig is bevonniközösségi programok szervezésére, civil szervezetek működtetésére.